Bijwerkingen Sint Janskruid

Bijwerkingen Sint Janskruid

Sint Janskruid en de mogelijke bijwerkingen

Bijwerkingen van St. Janskruid.

Sint Janskruid is een natuurlijke antidepressiva maar heeft wel een aantal bijwerkingen.

Wij hebben een onderzoekje gedaan en kwamen op diverse websites die over sint janskruid en eventuele bijwerkingen gaan, dit onderwerp tegen. Hieronder een samenvatting van sint janskruid en eventuele bijwerkingen.

Als we het over bijwerkingen en sint janskruid hebben, wil dat niet zeggen dat iedereen last van eventuele bijwerkingen door het gebruiken van sint janskuid thee, olie, pillen of capsules heeft. Ieder mens reageert anders op kruiden, medicijnen, homeophatische middelen en natuurlijke antidepressiva. Je kunt online st janskruid kopen.

Eventuele bijwerkingen sint janskruid.

Volgens de website apotheek.nl, de pagina medicijnen en sint janskruid, kan st janskruid de volgende bijwerkingen hebben:

-vermoeidheid

-maag en darm klachten

-droge mond

-duizeligheid, verwardheid, rusteloosheid of hoofdpijn

-overgevoeligheid met als gevolg bijvoorbeeld huiduitslag of jeuk

U vindt het artikel van apotheek.nl en sint janskruid hier.

Sint Janskruid is als medicijn of kruid onder verschillende namen verkrijgbaar.

Als u wilt weten welke bijwerkingen Sint Janskruid kan hebben, is het ook belangrijk om te weten onder welke namen sint janskruid nog meer bekend is.

Bij de apotheek is sint janskruid onder meer bekend als hypericum, hypericum perforatum, pseudohyperforine, hyperiplant en laif 900 mg. Dit zijn in feite de werkzame stoffen van het sint janskruid. In de volksmond en bij biologen is st janskruid ook bekend onder de namen johanneskruid, oliebloempje en hersthooi.  Er worden dus meerdere namen voor st janskruid gebruikt.

Er is een geneesmiddel dat geregistreerd is en st janskruid bevat, de naam ervan is Hyperiplant.

Sint janskruid, bijwerkingen en zwangerschap

Sint Janskruid kan, volgens artsen en diverse gezondheidswebsites,  de werking van medicijnen beinvloeden en ook de werking van de pil. Sint Janskruid kan ook de werking van de anticonceptiepil beïnvloeden. Of je st janskruid kan gebruiken tijdens de zwangerschap is onduidelijk.  Er is te weinig bekend over de beïnvloeding van het gebruik van dit kruid en de gevolgen op de gezindheid van moeder en het nog niet geboren kind.  Ook hier wordt geadviseerd de huisarts te raadplegen. Op het internet zijn verschillende verhalen te vinden van moeders die tijdens de zwangerschap sint janskruid hebben gebruikt. Deze bijwerking van st janskruid is er wel eentje om rekening mee te houden!

Gebruik je medicijnen?

Als je sint janskruid wilt gebruiken als je medicijnen slikt, is het atijd verstandig om de huisarts te raadplegen. Ook voor de eventuele bijwerkingen van sint janskruid en de eventuele beinvloeding van de werkzaamheden van medicijnen die gebruikt worden. Eén ding is zeker, de goede eigenschappen van sint janskruid zoals natuurlijke rustgever en natuurlijk antidepressiva middel, worden geroemd, er kunnen echter wel degelijk ongewenste bijwerkingen zijn bij gebruik.

Sint Janskruid online kopen.

Als je net als vele andere mensen graag je gezondheidsproducten online koopt, is onze website sint-janskruid.com, de ideale site om online te shoppen. Je vindt hier st. janskruid producten van vele merken zoals A Vogel, Arkocaps en Bloem. Je kunt de producten en prijzen met elkaar vergelijken de het merk uitkiezen wat het beste bij jouw behoefte past.

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *